Hunajaa Kälviän PeitsoltaHunajaa Kälviän Peitsolta

Hunajaa Kälviän Peitsolta tarjoaa ruokapöytään uuden ulottuvuuden makuhunajien avulla!


Hunajaa Kälviän Peitsolta-tuotemerkin takaa löytyvät Sari, Jarkko ja Kalevi. Mehiläishoitajina vuodesta 2013 asti toimineet ystävykset Jarkko ja Kalevi ryhtyivät harrastamaan mehiläistarhausta ensin pihapiirissä mutta taitojen karttuessa miehet laajensivat harrastetta sijoittamalla pesiä läheiselle maaseudulle ja kaupungin taajama-alueille.


Hunajasaaliin kasvaessa syntyi idea hunajan jatkojalostamisesta. Keskipohjanlaista hunajaa terästettynä raikkailla ja voimakkailla mutta luontaisilla aromeilla. Yrityksen valmistamat makuhunajat sopivat käytettäväksi niin jälkiruokiin, marinadeihin, juomiin, leivonnaisiin kuin ruoanlaittoonkin. Vain mielikuvitus on rajana!


Hunaja on luonnon oma makeutusaine, jota voi käyttää kaikessa ruoanvalmistuksessa tavallisen sokerin sijaan. Hunaja koetaan 1,3 kertaa tavallista sokeria makeammaksi mutta siinä on noin 20 prosenttia vähemmän kaloreita. Niinpä saman makeuden tunteen saa hunajasta jopa 40 prosenttia pienemmällä energiamäärällä kuin sokerista.


Omista, tunnollisesti hoidetuista mehiläispesistä noudettu, keskipohjalaisilta luonnon kukkamailta mehiläisten keräämä ja valmistama hunaja on pohjana tuotteelle, joka kelpaa vaativallekin kuluttajalle. Laadun varmistukseksi jokainen Hunajaa Kälviän Peitsolta valmistuva valmistuserä käy läpi kriittisen makuvalvontaprosessin. Lopuksi makuhunajatuotteet pakataan helposti kierrätettäviin ja tyylikkäisiin lasipurkkeihin.

Tutustu makuvaihtoehtoihin alla olevasta tuotteesta ja tilaa herkkulahja!Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
Hunajaa Kälviän Peitsolta

Makuhunajalla maustat leivonnaiset, marinadit ja jälkiruoat. Kokeile jäätelön päälle, aamumysliin tai vaikka smoothien sekaan! Hunajat tulevat kätevässä lahjapakkauksessa. Lahjapakkaus sisältää viisi eri makuhunajaa. Katso alta, mitä makuja pakkaukset sisältävät. Valitse lempimakusi ja pääset herkuttelemaan!

34,90 €
Varastossa
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta