Toimitusehdot

Yritys

Aitoataitoa.fi, y-tunnus 1707811-1 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita Suomeen.
Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot;

Sähköposti: info@aitoataitoa.fi
Puhelin: 050 474 7477
Postiosoite: Pohjankyläntie 37 B 10, 85100 KALAJOKI

Toimitusaika

Tilauksen tuotteet lähetetään joko tuotteen valmistajalta tai omasta varastostamme.
Valmistajan toimittamat tuotteet lähetetään tuotetiedoissa olevan toimitusajan mukaisesti. Jos tilasit tuotteita eri valmistajilta, tuotteet saattavat saapua eri lähetyksissä. Myös tilauksesta valmistettavat tuotteet toimitetaan tuotetiedoissa olevan toimitusajan mukaisesti.

Omasta varastostamme toimitettavat tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän kuluessa.
Jos tilasit lahjakortin, lähetetään se antamaasi osoitteeseen Aitoataitoa.fi -verkkokaupan toimesta 2-3 arkipäivän kuluessa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Aitoataitoa.fi -verkkokauppa käyttää omissa toimituksissaan Postin rahtipalveluita Economy -toimitustavalla.

Tuotteen valmistajat käyttävät pääsääntöisesti Postin Economy (tai kirje) -lähetyksiä sekä Matkahuollon lähetyksiä.

Matkahuollon kautta toimitettavissa lähetyksissä käytetään Lähellä-pakettia tai Bussipakettia.

- Lähellä-pakettina lähetys ohjautuu lähimpään Matkahuoltooon, Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo-, Euromarket-myymälään tai muuhun noutopisteeseen. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Merkitse tilaukseesi gsm-numerosi, niin saat tekstiviestin heti kun paketti on noudettavissa.
 
- Bussipakettina lähetys ohjautuu lähimpään matkahuoltoon noudettavaksi. Merkitse tilaukseesi gsm-numerosi, niin saat tekstiviestin heti kun paketti on noudettavissa.

Verkkokaupan hinnat sisältävät posti- ja pakkauskulut Suomeen.

Jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, olethan ennen tilausta yhteydessä asiakaspalveluumme info@aitoataitoa.fi tai
p. 050 474 7477.

Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusehdot

Kun asiakas ostaa tuotteita verkkosivustolta, hänellä on sovellettavan kuluttajalainsäädännön mukainen 14 päivän peruutusaika. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa mikä tahansa ostos ilmoittamalla siitä 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas tai hänen edustajansa on vastaanottanut tilatun tuotteen (peruutusaika).

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös pakkauksen on oltava myyntikelpoinen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Vaihto-ja peruutusoikeus ei koske seuraavia tuotteita:

  • tuotteet, jotka on valmistettu asiakkaan määritysten mukaisesti tai muuten selkeästi yksilöity (esim. lahjakortit)
  • tuotteita, joiden sinetit on rikottu, ei voida palauttaa terveydellisistä syistä tai hygieniasyistä (esim. alusvaatteet, kosmetiikka)
  • tuotteet, jotka pilaantuvat tai vanhentuvat nopeasti
  • ääni- tai kuvatallenteet (esim. CD-levyt) tai tietokoneohjelmistot, joiden sinetti on avattu toimituksen jälkeen
  • digitaalinen sisältö, joka on toimitettu muuten kuin aineellisen välineen avulla (esim. digitaalinen lahjakortti).

Peruutusilmoitus
Jos asiakas haluaa peruuttaa verkkosivun kautta tehdyn kaupan, tulee asiakkaan ennen peruutusajan päättymistä lähettää tästä selkeästi kertova viesti sähköpostilla osoitteeseen info@aitoataitoa.fi. Viestissä asiakkaan on ilmoitettava nimensä, osoitteensa ja muut asiaankuuluvat tiedot, kuten esim. tilauksen viite, laskunumero sekä tuotteen nimi. Jos asiakas ei halua käyttää edellä mainittua vaihtoehtoista viestiä, hän voi käyttää kansallisen Kilpailu- ja kuluttajaviraston peruutusoikeutta koskevaa vakiolomaketta (katso linkki sivustolta www.kkv.fi).

Vaihtaessasi tuotetta tee kirjallinen selvitys tuotteesta jonka palautat ja jonka haluat vaihtaa sen tilalle. Olemme yhteydessä asiakkaaseen mikäli asiassa on epäselvyyksiä.

Palautuslähetys
Jos asiakas käyttää peruutusoikeuttaan, hän on vastuussa tuotteen kunnosta tuotteen vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun Aitoataitoa.fi -verkkokaupalle ilmoitettiin peruutuksesta. Tuote on lähetettävä hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan ja/tai pakkauksessaan. Palautuslähetys on maksuton.

Takaisinmaksu

Kun asiakas peruuttaa kaupan, maksetaan asiakkaan maksama summa takaisin asiakkaalle kokonaisuudessaan. 

Myyjällä on oikeus vähentää palautettavasta summasta määrä, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon, jos ja siinä määrin kuin tällainen arvonalennus johtuu siitä, että asiakas on käsitellyt tuotetta enemmän kuin sen toiminnan tai ominaisuuksien määrittämiseksi on välttämätöntä.

Myyjä maksaa summan takaisin ilman aiheetonta viivästystä, mutta kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona myyjä vastaanotti asiakkaan peruutusilmoituksen. Myyjä voi kuitenkin siirtää takaisinmaksua, kunnes myyjä on vastaanottanut tuotteen tai asiakas on toimittanut tuotteen palautuksesta todisteen, esim. toimitustodistuksen muodossa. Takaisinmaksu suoritetaan asiakkaalle asiakkaan valitsemaa maksutapaa käyttäen, ellei toisin sovita tai mikäli tällaiselle takaisinmaksulle on jokin este.

Virheilmoitukset
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@aitoataitoa.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa/postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin (tai kuljetustavasta riippuen esim. Matkahuoltoon).

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta